Lokacija

LOKACIJA VILLE ORLANDO

Vila Orlando smještena je u malenom mjestu Plat, na pola puta između Cavtata i Dubrovnika i nalazi se u neposrednoj blizini zračne luke Čilipi.

Cavtat je prekrasno maleno, ali turistički veoma razvijeno mjesto udaljen od vile svega 6,5 kilometara. U Cavtatu možete naći mnogo dobrih, malenih restorana, pekarnicu, poštanski ured, trgovinu s namirnicama, banku te ljekarnu, a tu je i stalna promenada po rivi.

Udaljenost vile Orlando od Dubrovnika je 15 km (oko 15 minuta automobilom).

Dubrovnik je prekrasan srednjovjekovni grad, gotovo čitav izgrađen od kamena i opasan dvostrukim kamenim zidinama. Jedan je od najpoznatijih i najsjajnijih bisera Mediterana. Dubrovački stari grad obiluje zanimljivim turističkim lokacijama počevši od vidikovca koji baca zadivljujuć pogled pa sve do muzeja, galerija, raznih historijskih lokaliteta te brojnih restorana, barova i još mnogo toga.

Udaljenost zračne luke Čipili je oko 8 kilometara, tojest 7 do 8 minuta vožnje automobilom.

Važno je znati da se nedaleko vile, na udaljenosti od 5 kilometara, u malenom mjestu Srebreno nalazi novi, veliki kupovni centar s brojnim sadržajima, raznim trgovinama i restoranom. Tamo se mogu nabaviti svježe namirnice kao što su svježa riba, meso, voće i povrće. Tamo se također nalaze i trgovine s odjećom, kozmetikom kao i farmaceutskim preparatima.

Vila je udaljena oko 400 m od autobusne stanice za liniju Dubrovnik–Cavtat.

U zračnoj luci možete unajmiti automobil – tamo se nalaze brojne filijale ranih agencija za iznajmljivanje automobila.

Iz dubrovačke trajektne luke možete brodom posjetiti neke od zanimljivih obližjnih otoka. Luka je locirana u Gružu, dijelu Dubrovnika udaljenom oko 19 kilometara od vile Orlando.

 

Villa Orlando

Igrište 13 b - Mlini

HR 20207 Župa

Croatia

+385 (0)99 2000055

booking@villa-orlando.hr

Kontaktirajte nas